FAQ & Toimintaohjeet

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota rohkeasti yhteyttä Raision Kuntogolfiin!

Yleiset kysymykset
Voiko palveluita maksaa liikuntaseteillä ja -saldokorteilla?
Kyllä voi. Meillä käyvät Smartum, Epassi, Eazybreak ja Edenred-kortti. Liikuntaeduilla voi maksaa pelkästään henkilökohtaiseen käyttöön tulevia liikuntapalveluita. Liikuntaseteleillä ja -saldokorteilla maksaminen tehdään aina paikan päällä, lukuunottamatta Epassi ja Smartum Pay joilla voit ostaa myös verkkokaupasta. Saldoa tulee kuitenkin olla riittävästi haluamaasi palveluun.

Pääseekö harrastamaan kertamaksulla?
Kyllä. Kertamaksu kuntosaliin on 10 € ja golfsimulaattorituntiin on 35 €. Kertamaksut voi suorittaa paikan päällä joko maksupäätteellä tai liikuntaeduilla suoraan liikuntaetupaikkojen numeroihin asiakaspalvelun aukioloaikoina. Verkkokauppamme puolelta on myös mahdollista maksaa kertakäynnit huolettomasti milloin tahansa.


Pitääkö rekisteröityä?
Kaikkien asiakkaidemme pitää rekisteröityä ja oston yhteydessä hyväksyä sopimusehdot. Luethan ne huolella. Voit kysyä asiasta lisää myös asiakaspalvelupisteeltä.

Miten käytän Raision Kuntogolf sovellusta?
Lataa Raision KuntoGolf sovellus Play kaupasta tai App Storesta. Rekisteröidy sovelluksen kautta uutena käyttäjänä tai kirjaudu aikaisemmin luomillasi tunnuksilla (unohtuneen salasanan voit tilata sähköpostiisi). Sovelluksen kautta voit ostaa jäsenyyksiä ja sarjakortteja, jonka jälkeen pääset varaamaan golfsimulaattorin ja pääsyn kuntosaliin.

Mitä tarvitsen mukaan?
Saunat ja kylmäaltaat
Oma pyyhe, pefletti ja peseytymistarvikkeet. Saunatilat ovat miehille ja naisille yhteiset, joka tulee ottaa huomioon. Kylmäaltaat ovat eritelty miehille ja naisille erikseen. Kyseisten tilojen käyttäjillä tulisi aina olla omat uimapuvut mukana.


Kuntosali
Sisäliikuntakengät, juomapullo ja oma pyyhe laitteiden puhdistamiseen ja treenivaatteet.

Golfsimulaattori
Omat golfmailat ja pallot, sisäliikuntakengät… Simulaattorissa on Trackmaniin soveltuvat pallot. Golfohjauksissa / pienryhmissä omat välineet - jos ei vielä löydy - me opastamme ja avustamme mielellämme hankinnoissa.

Miten voin liittyä jäseneksi ja ostaa sarjakortteja?
Verkkokauppamme kautta tai paikan päällä asiakaspalvelupisteellämme. Kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia ja astuvat voimaan ostohetkestä. Käythän lataamassa Raision KuntoGolf sovelluksen App Storesta tai Play kaupasta.


Miten vuosijäsenyyden irtisanoutuminen tapahtuu?
Meillä vuosijäsenyys on määräaikainen. Mikäli kuitenkin haluat irtisanoa jäsenyyden ennen määräajan päätyttyä, irtisanoutuminen tapahtuu aina paikan päällä, asiakaspalvelupisteellämme kirjallisena tai sähköpostitse. Irtisanoutuminen astuu voimaan sovitusti, mutta jo maksettuja jäsenmaksuja emme voi valitettavasti palauttaa.


Miten ja milloin voi tulla harrastamaan?
Jäsenenä voit käyttää Raision KuntoGolf palveluja silloin kun sinulle sopii klo 6–24 välisenä aikana käyttämällä ovikoodia, jonka saat tietoosi ostaessa palvelujamme. Käythän kuitenkin ensin rekisteröitymässä ja tutustumassa käyttöehtoihin. Paikan päältä ostaessasi palveluja ja ilman ovikoodia tulethan asioimaan asiakaspalvelun aukioloaikana klo __.


Saako kaverin tuoda tutustumaan omalla ovikoodilla asiakaspalvelun ollessa suljettu?
Ei saa. Ovikoodi on henkilökohtainen. Ei-jäsenen sisälle päästämisestä seuraa aina 300 euron sakko jäsenelle, joka päästää ulkopuolisen sisälle.


Voiko jäsenyyttä tauottaa?
Vuosijäsenyyden voi laittaa tauolle enintään kuukauden ajaksi. Ole yhteydessä asiakaspalveluun.


Miten voin varata paikan ohjatuille tunneille?
Raision KuntoGolfilla on käytössään nettiajanvarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata neljä viikkoa etukäteen paikan ohjatuille tunneille. Paikan voi varata myös kätevästi puhelinsovelluksemme kautta. Tunnin varaaminen edellyttää aina rekisteröitymistä sekä voimassa olevan kk-, kerta- tai sarjakortin, lukuunottamatta maksuttomia näytetunteja tai workshoppeja, jotka maksetaan paikan päällä. Mikäli kuulut alennusryhmään tai haluat maksaa tunnin paikan päällä esim. liikuntaeduilla voit soittaa tai laittaa viestiä asikaspalveluumme varataksesi paikan haluamallesi tunnille.

Varausjärjestelmään pääsee kirjautumaan rekisteröitymisen yhteydessä luomilla tunnuksilla. Mikäli olet unohtanut salasanan tai et vielä ole saanut salasanaa, voi uuden salasanan tilata sähköpostiin "unohtunut salasana" kohdasta.
Sivuiltamme löytyvät varausehdot suositellaan lukemaan huolellisesti.

Pitääkö ohjatuille tunneille varata paikka etukäteen?
Ei ole pakko. Voit myös tulla paikan päälle ja katsoa Raision KuntoGolfin asiakaspalvelun kanssa, mahtuuko haluamallesi tunnille. Mikäli mahtuu, voit ilmoittautua tunnille paikan päällä.

Jos kuitenkin haluat varmistaa paikan tunnilta, varaaminen on suotavaa. Paikka varataan netin kautta omilla tunnuksilla tai puhelinsovelluksen kautta. Tarkistathan myös, että tunti toteutuu minimiosallistujamäärien puitteissa.

Pitääkö ohjatuille tunneille tuoda kotoa omia välineitä?
Kuntosalin puolella omia välineitä ei tarvita. Riittää, kun otat mukaasi juomapullon ja oman pyyhkeen. Golfohjauksissa / pienryhmissä tarvitaan omat välineet - jos ei vielä löydy - me opastamme ja avustamme mielellämme hankinnoissa.


Mistä saan käyttäjätunnukset nettisivuille, jotta voin varata paikan ohjatuille tunneille?
Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite, jonka olet antanut rekisteröityessäsi järjestelmäämme. Salasanan saat myös vaihdettua klikkaamalla itsesi ensin Kirjaudu sisään -näkymään ja valitsemalla "Unohtuiko salasananasi?" painiketta. Tämän jälkeen salasana lähetetään sähköpostiisi.


Miten voin perua paikkani ohjatuilla tunneilla?
Oman tuntivarauksen voi perua ajanvaraussivustolla tai puhelinsovelluksen kautta viimeistään 2 tuntia ennen varatun tunnin alkua.

Mikäli sinulla jää yhteensä 3 ohjattua tuntia peruuttamatta, menetät oikeuden tuntien varaamiseen. Varausoikeuden saa aktivoitua uudestaan paikan päällä Väen asiakaspalvelupisteellä.

info@raisionkuntogolf.fi
​​​

Toimintaohjeet

Saunatilat ja pukuhuoneet

Saunatiloissa turvallisen kulkemisen takaamiseksi toivomme asiakkaidemme hyödyntävän pukuhuoneissa ja saunatiloissa sijaitsevia lattialastoja aina suihkussa, kylmäaltaissa ja saunassa käynnin jälkeen.

Kylmäaltaat ovat jaettu miesten ja naisten altaisiin, vaikka saunatila onkin sekasauna. Yhteistilassa ollaan aina uima-asu tai pyyhe päällä ja huolellinen peseytyminen ennen kylmäaltaiden tai saunan käyttöä on pakollista. Kaikenlaisen karvanpoiston jätämme kotijoukoillemme siivottaviksi.

Pukuhuoneista löytyvät lainapyyhkeet ovat tarkoitettuja vain lainaamista varten mikäli oma pyyhe on jäänyt kotiin. Pyyhkeitä ei ole riittävästi kaikkien käyttöön, jonka takia toivomme asiakkaidemme käyttävän ensisijaisesti omia pyyhkeitään.

Raision KuntoGolfin aulaan on tuotu löytötavarapiste, johon tuodaan kaikki jätetty omaisuus. Arvoesineet viedään lukkojen taakse ja näitä voi tiedustella sähköpostitse tai asiakaspalvelumme aukioloaikoina paikanpäällä.

Kuntosali

Kuntosalillamme on käytössä musiikkilaitteet, joita vain henkilökuntamme säätää viihtyvyyden takaamiseksi. Volyymitasoa voi pyytää muuttamaan asiakaspalvelusta.

Oman musiikin kuuntelu on toki mahdollista omilla kuulokkeilla.

Kuntosalin yleistä hygieniaa on suotavaa ylläpitää desinfioimalla laitteet siihen tarkoitetuilla tarvikkeilla aina käytön jälkeen. Puhdistusvälineet löytyvät vesipisteen tasolta.

Golfalueet

Golfalueilla toivomme kaikkien asiakkaidemme huolehtivan yleisestä siisteydestä, esimerkiksi huolehtimalla pallot paikalleen niille kuuluviin koreihin.

Simulaattoreiden käytön jälkeen on tärkeää huomioida oven sulkeminen ja valojen sammutus.

Mikäli huomaat tiloissamme puutteita / huomautettavaa, toivomme, että kerrotte meille siitä välittömästi.

Mikäli asiakaspalvelu ei ole paikalla, toivoisimme viimeisen asiakkaan huolehtivan valojen sammutuksesta yläkerrassa, rappusten viereisistä katkaisijoista. Muussa tapauksessa asiakaspalvelijamme huolehtii valojen sammutuksesta päivän päätteeksi.

Kahvio ja anniskelu

Anniskelu tapahtuu vain kahvion läheisyydessä tai loungetilassa.

Omat alkoholipitoiset juomat ovat ehdottomasti kiellettyjä.

Pullonkeräyspisteet löytyvät pukuhuoneista ja kahvion edestä, johon toivomme laitettavan vain pulloja, eikä muuta roskaa.

Kahviossa on saatavilla pieniä ja suurempia välipaloja, suolaista ja makeaa, ja valikoimaa päivitetään viikottain.

Asiakaspalvelun viikkokohtaiset aukioloajat ovat näkyvissä kahvion valkotaululta, joka löytyy kahvion tiskiltä. Taululle päivitetään aina ajankohtaiset aukioloajat kahdelle seuraavalle viikolle.