LYÖNTIHARJOITTELUALUE

Valmennus ja treeniryhmät

Valmentajat

Tarjoamme padel sekä kuntosalivalmennuksia - kysy rohkeasti info@raisionkuntogolf.fi

tai 050-412 4131. Golfvalmennukset sekä golftreenivuorokyseyt www.kgm.fi tai office@kgm.fi


Kuntokamari Oy – fysioterapiaa kokemuksella

Kuntokamari Oy on yli 20 vuoden kokemuksella palveleva yritys, jolla on toimipisteet Nousiaisissa ja Velkualla – ja nyt myös Raisiossa. Meiltä löytyy osaamista useilta fysioterapian osa-alueilta. Fysioterapeuttimme ovat perehtyneet esimerkiksi jalan ongelmiin, tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin sekä urheilijoiden usein kohtaamiin vammoihin ja jumeihin.


Me autamme Sinua, oli sinulla sitten vakava sairaus, arkinen vamma tai leikkauksen jälkeinen ongelmatilanne. Kuuntelemme sinua ja löydämme tilanteeseesi parhaiten vastaavan hoidon. Ota siis yhteyttä, niin keskustellaan yhdessä tilanteestasi.

Henkilökohtaista valmennusta

Mikke ja Johanna ovat käyneet PhysioTrainer-koulutuksen, joka on fysioterapeuteille räätälöity Personal Trainer –koulutusohjelma. Erikoisosaamisena on tuki- ja liikuntaelimistön sekä hengitys- ja verenkiertoelimistön kiputilojen ja ongelmien huomioon ottaminen harjoittelussa, heti alkutilanteen tutkimisvaiheessa. PhysioTrainerin kanssa harjoittelu on henkilökohtaista, yksilöllistä ja suunnitelmallista.


Mikäli haluat esimerkiksi laihtua, kiinteytyä, saada lisäpotkua jo meneillään olevaan harjoitteluusi, saada opastusta ruokavalioosi ja terveelliseen elämäntapaan tai vaikkapa muokata lihaksistoasi, ota yhteyttä KuntoKamarin omiin PersonalTrainereihin Mikkeen, Johannaan tai Marttiin.


Varaa aika fysioterapiaan

Voit tulla KuntoKamarille lääkärin lähetteellä tai ilman. Voimme antaa fysioterapiaa joko uusissa viihtyisissä tiloissamme tai muussa toivomassasi tilassa, esimerkiksi kotona.

Ajan voit varata puhelimitse soittamalla numeroon 044 731 6141 tai kätevästä ajanvarausjärjestelmästämme. Otathan ensimmäisellä käyntikerralla mukaasi sairausvakuutuskortin, lääkärin lähetteen, maksusitoumuksen ja röntgenkuvat. Varatun ajan peruuttaminen onnistuu puhelimitse.