Golfalueet

Raision KuntoGolfissa on toimivat ja upeat puitteet golfin harjoitteluun sisätiloissa.
Tai mikset ottaisi pientä kisaa? Tarjolla on golfsimulaattoreita, lyöntiharjoittelualue ja lähipelialue.
​​​​​​​Ota yhteyttä ja kysy lisää.
​​​​​​​

Viihdy golfalueella

Golfsimulaattorit ja sisäharjoittelualueet
Tilojemme toisessa kerroksessa sijaitsee kaksi laadukasta Trackman-golfsimulaattoria, lyöntiharjoittelualue sekä lähipelialue, jotka tarjoavat oivan mahdollisuuden pitää yllä ja hioa golftaitoja, myös ohjatusti pienryhmissä.
​​​​​​​Tiloja voi varata yhdessä tai erikseen omaa käyttöä varten.


Harjoittelu on meillä säästä riippumatta miellyttävää. Jokaisesta golfsimulaattorista löytyy tyylikkäät oleskelutilat, laadukas äänentoisto joten pelaamisen ohella voitte tulla viettämään aikaa isommallakin joukolla. Golfsimulaattoreita voi ohjata seinässä olevien kosketusnäyttöjen tai näppäimistöjen avulla.
​​​​​​​

Hinnasto

1h simulaattori klo 5.30-1630 €
1h simulaattori klo 16-23.3035 €
10h simulaattoriin klo 5.30-16250 €
10h simulaattoriin klo 16-23.30280 €
1h lyönti/lähipelialueen käyttö10 €

Vakiovuorovaraukset simulaattoreihin osoitteesta info@raisionkuntogolf.fi

Golfalueiden käyttömaksuihin sisältyy sauna-ja kylmäallasalueiden käyttö.


VARAA GOLF VUORO
Harjoitteluun ja kilpailuun

Lyöntiharjoittelualue ja lähipelialue tarjoavat hyvät mahdollisuudet esimerkiksi itsenäiseen harjoitteluun tai harjoitteluun golfvalmentajan kanssa.

Trackman-simulaattoreilla voit harjoitella, kilpailla tai pelata kierroksia. Trackman toimii apuvälineenä esimerkiksi swingin parantamisessa. Datan avulla voi nähdä heti, miksi pallo käyttäytyy tietyllä tavalla. Simulaattorin ominaisuudet pitävät huolen siitä, että keskityt jatkossa oikeisiin kohtiin lyönnistäsi.

Sisägolfpaikkamme sopii myös osaksi työyhteisön virkistyspäivää. Voitte pelata simulaattoreissa kierroksen jopa kahdeksan hengen porukalla. Kuka teistä on paras pelaaja? Tule ottamaan selvää!
​​​​​​​

Golfammattilaisen tuki

Hyvän olon keskuksessamme työskentelee golfammattilainen, joka auttaa sinua tarvittaessa kaikissa kysymyksissäsi. Meillä pelaa kaiken tasoisia golfareita aloittelijoista edistyneisiin ja ammattilaisiin.


Ota yhteyttä Golf-keskukseen!
Haluatko kuulla lisää golf-tarjonnastamme? Voit tulla meille helposti yksin tai porukalla. Kerromme mielellämme lisää tiloistamme ja palveluistamme – ota yhteyttä info@raisionkuntogolf.fi Tavoitat meidät helpoiten sähköpostitse. Vastaamme kaikkiin tiedusteluihin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

​​​​​​​